Termosemineul OPAL Saphir Twin 14,5kw

Saphir Twin 14,5kw

Semineul Saphir Twin face parte din portofoliul de produse Rohem - tehnica de ardere, produse care au fost dezvoltate de mai bine de doua decenii. Semineele din aceasta serie se bucura de o popularitate mare si un rating foarte bun iar focul din semineu este vizibil din ambele parti laterale in acelasi timp

 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 

 

Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de semineu poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se acumuleaza.

 

Cea mai noua tehnica in legatura cu un design clasic

 

Semineul Saphir Twin din seria ROHEM- tehnica de ardere cu un randament de 79 % , are o performanta de 14,5 KW-din care 10,5 KW randament in apa respectiv 4 KW randament in aer. Procesul de fabricatie are loc printr-o metoda traditionala si manuala asta insemnand ca fiecare semineu este unicat. Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 5-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM - tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conforma cu standardele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM-tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara.

Si pentru termosemineele Opal Saphir Twin veti beneficia de 7 ani de garantie.

 

La livrare semineul Opal Saphir Twin contine:

 

  • schimbator de caldura de siguranta
  • racord pentru aerul extern
  • limpezirea ferestrei
  • cenusar
  • 7 ani de garantie pentru semineu

 

Material suplimentar de operare

 

Pentru functionarea termosemineului Opal Saphir Twin pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Hornarul dumneavoastra va poate face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. in plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru conductele sistemului de incalzire. Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.

Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro


Debitul masei gazelor de ardere

79%

Temperatura gazelor de ardere

la cerere

Racord aer proaspat

 Da

Niveluri 

 1

Suprafata incalzita

 ~150 mp

Ardere continua 

Da 

Clasa de emisie

 1

Camera de ardere 

 Cu gratar si cenusar

Continutul camerei de ardere

 argila+vermiculita

Putere totala 

 14,5 kw

Racorduri pentru incalzire

3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)

Materialul corpului 

 otel 4 mm

Presiune maxima (bar)

 2

Dimensiunea semineului 

 58cm x 38cm(2x)

Forma sticlei 

 plata

Dimensiunea sticlei 

580x385 

Sticla

SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)

Capacitatea de apa 

38 l 

Performanta in apa

 10,5 kw

Randament

 ~79.

Certificat

EN 13229:2006