Termosemineul EGRA 10,3kw cu sticla dubla si rama la 90°

10,3kw cu sticla dubla si rama la 90°


Semineul EGRA cu sticla dubla are un design elegant fabricat din otel si fonta avand valori de performanta foarte ridicate. Semineele din aceasta serie se bucura de o popularitate mare si de un rating foarte bun.

 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 

Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de semineu poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se acumuleaza.

 

Inovatie tehnica

 

Semineul EGRA cu sticla dubla din seria ROHEM - tehnica de ardere cu un randament de 82 % , are o performanta de 10,3 KW-din care ~ 6 KW randament in apa respectiv ~ 4 KW randament in aer. Sticla mare va ofera o priveliste neobstructionata catre focul din semineu. Semineul cu acest design se va potrivi in ambientul dumneavoastra. Termosemineul EGRA combina materialul fontei si a otelului cu cea mai moderna tehnica astfel oferindu-va seminee de cea mai buna calitate.

 

Caracteristici de calitate ale termosemineului EGRA cu sticla dubla

 

Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim iar datorita acestui lucru veti avea costuri mai mici economisind combustibil solid. Podeaua camerei de ardere a termosemineului din seria Opal este proiectata cu caramizi din argila de 30 mm. Peretii laterali sunt captusiti cu vermiculita cu grosimea de 30 mm care are o capacitate de caldura mai mica decat argila permitand astfel temperaturi de ardere mai ridicate. Astfel termosemineele din seria EGRA obtin valori mai bune ale gazelor evacuate. In plus se obtin niveluri mai reduse de funingina in camera de ardere si totodata datorita vermiculitei sticla ramane mult mai curata. Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 5-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM-tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu standardele/normativele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM-tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara. Si pentru termosemineele EGRA veti beneficia de 7 ani de garantie.

 

La livrare semineul EGRA cu sticla dubla contine:

  • deflectoare pentru a imbunatati eficienta
  • schimbator de caldura de siguranta
  • racord pentru aerul extern
  • clapeta reglare aer primar
  • cenusar
  • 7 ani de garantie pentru semineu
  • pereti captusiti cu vermicutita

 

Material suplimentar de operare

 

Pentru functionarea termosemineului EGRA pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Noi va putem face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. In plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru  conductele sistemului de incalzire. Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.

Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro

                                         

Debitul masei gazelor de ardere

 10,63 g/s

Temperatura gazelor de ardere

 265°C

Racord aer proaspat

 Da

Niveluri 

 1 si 2

Suprafata incalzita

 ~100 mp

Ardere continua 

Da 

Clasa de emisie

 1

Camera de ardere 

 Cu gratar si cenusar

Continutul camerei de ardere

 argila+vermiculita

Putere totala 

 10,3kw

Racorduri pentru incalzire

3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)

Materialul corpului 

 otel 4-6 mm

Presiune maxima (bar)

 2,5

Dimensiunea semineului 

 88cm x 77cm x 45cm

Forma sticlei 

 plata

Dimensiunea sticlei 

580x385 

Sticla

SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)

Capacitatea de apa 

33 l 

Performanta in apa

 6 kw

Randament

 ~82.

Certificat

EN 13229:2006