Termosemineul EGRA 10,3kw

10,3kw

 
 
Semineul EGRA are un design elegant fabricat din otel si fonta avand valori de performanta foarte ridicate. Semineele din aceasta serie se bucura de o popularitate mare si de un rating foarte bun.
 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 
Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de semineu poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se inmagazineaza.
 
 

Inovatie tehnica
 


Semineul EGRA din seria ROHEM - tehnica de ardere cu un randament de 82 % , are o performanta de 10,3 KW - din care ~ 6 KW randament in apa respectiv ~ 4 KW randament in aer. Sticla mare va ofera o priveliste neobstructionata catre focul din semi neu.Semineul cu acest design se va potrivi in ambientul dumneavoastra. Termosemineul EGRA combina materialul fontei si a otelului cu cea mai moderna tehnica astfel oferindu-va seminee de cea mai buna calitate.
 

Caracteristici de calitate ale termosemineului  EGRA

 
Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim iar datorita acestui lucru veti avea costuri mai mici economisind combustibil solid. Podeaua camerei de ardere a termosemineului din seria EGRA este proiectata cu caramizi din argila de 30 mm. Peretii laterali sunt captusiti cu vermiculita cu grosimea de 30 mm care are o capacitate de caldura mai mica decat argila permitand astfel temperaturi de ardere mai ridicate. Astfel termosemineele din seria EGRA obtin valori mai bune ale gazelor evacuate. In plus se obtin niveluri mai reduse de funingina in camera de ardere si totodata datorita vermiculitei sticla ramane mult mai curata.
 
Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 5-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM - tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu standardele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM - tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara. Si pentru termosemineele EGRA veti beneficia de 7 ani de garantie.
 

La livrare semineul EGRA contine:

 

  • deflectoare pentru a imbunatati eficienta
  • schimbator de caldura de siguranta
  • racord pentru aerul extern
  • limpezirea ferestrei
  • clapeta reglare aer primar
  • cutia cenusei/cenusar
  • 7 ani de garantie pentru semineu
  • pereti captusiti cu vermicutita
 

Material suplimentar de operare

 
Pentru functionarea termosemineului EGRA pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Hornarul dumneavoastra va poate face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. in plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru  conductele sistemului de incalzire.
 
Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.
Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro
                                         
Debitul masei gazelor de ardere  10,63 g/s
Temperatura gazelor de ardere  265°C
Racord aer proaspat  Da
Niveluri   1 si 2
Suprafata incalzita  ~100 mp
Ardere continua  Da 
Clasa de emisie  1
Camera de ardere   Cu gratar si cenusar
Continutul camerei de ardere  argila+vermiculita
Putere totala   10,3kw
Racorduri pentru incalzire 3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)
Materialul corpului   otel 4-6 mm
Presiune maxima (bar)  2,5
Dimensiunea semineului   88cm x 77cm x 45cm
Forma sticlei   plata
Dimensiunea sticlei  580x385 
Sticla SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)
Capacitatea de apa  33 l 
Performanta in apa  6 kw
Randament  ~82.
Certificat EN 13229:2006
 
 

Produse Asemanatoare:


Termosemineul EGRA 10,3kw cu sticla dubla si deschidere tip ghilotina