Termosemineul NEO 15kw

 

 
Semineul Panorama face parte gama noua de produse din seria NEO. Semineele din aceasta serie sunt considerate ca find o inovatie tehnica in grupul ROHEM - tehnica de ardere. Semineul NEO are un design elegant fabricat din otel si fonta avand valori de performanta foarte ridicate.
 
 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 
Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de semineu poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se acumuleaza.
 

Cea mai noua tehnica in legatura cu un design clasic

 
 
Semineul NEO din seria ROHEM - tehnica de ardere cu un randament de 81 %, are o performanta de 15 KW-din care 11 KW randament in apa respectiv 4 KW randament in aer. Materialele pentru acest model sunt fonta si otel de cea mai buna calitate, aceste materiale permitand dezvoltarea unui sistem modular. Aceasta inovatie va permite pe baza ramei sa adoptati diferite cadre optice. Acest lucru inseamna ca si la o data ulterioara sau peste cativa ani semineul dumneavoastra va putea fi configurat din nou. Deoarece portofoliul semineelor NEO este intr-o continua dezvoltare aveti sansa ca si pe viitor sa va configurati acelasi semineu dar cu o alta fatada. Rama bruta ROHEM va ofera o multitudine de avantaje. Chiar si dupa mai multi ani va puteti schimba designul ramei. Va puteti selecta o rama noua si semineul vostru va primi un alt design in doar o jumatate de zi.
 

Avantajele dumneavoastra dintr-o privire

 

 • nu trebuie demontat semineul complet
 • in 4 ore un design nou
 • fonta germana de cea mai buna calitate
 • o optica buna pentru orice living
 • usa separata pentru cenusa
 
Ramele semineelor NEO se potrivesc pentru orice ambient. Culorile diverse ale ramelor si diferitele tipuri de usi asigura un design aparte al semineului pentru orice incapere. Sticla de inalta calitate a semineului permite o vedere neobstructionata a focului. Gratarul semineului subliniaza caracterul traditional al incalziri cu lemne.
 
 

Caracteristici de calitate ale termosemineului NEO

 
Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim. Clapeta de declansare integrata ofera o aprindere regulata si controlata. Podeaua camerei de ardere a termosemineului din seria este proiectata cu caramizi din argila de 30 mm. Peretii laterali sunt captusiti cu vermiculita cu grosimea de 30 mm care are o capacitate de caldura mai mica decat argila permitand astfel temperaturi de ardere mai ridicate. Astfel termosemineele din seria obtin valori mai bune ale gazelor evacuate. In plus se obtin niveluri mai reduse de funingina in camera de ardere si totodata datorita vermiculitei sticla ramane mult mai curata.
 
 
Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 4-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM - tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu normativele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM  - tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara.
Si pentru termosemineele NEO veti beneficia de 7 ani de garantie.
 

La livrare semineul NEO contine:

 
 • deflectoare pentru a imbunatati eficienta
 • schimbator de caldura de siguranta
 • racord pentru aerul extern
 • limpezirea ferestrei
 • clapeta reglare aer primar
 • cutia cenusei/cenusar
 • 7 ani de garantie pentru semineu
 •  
 
 

Material suplimentar de operare

 
Pentru functionarea termosemineului NEO Panorama pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Hornarul dumneavoastra va poate face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. In plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru conductele sistemului de incalzire.
 
Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.
Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro
                 
                  
Debitul masei gazelor de ardere  13,1 g/s
Temperatura gazelor de ardere  274°C
Racord aer proaspat  Da
Niveluri   1 si 2
Suprafata incalzita  ~130 mp
Ardere continua  Da 
Clasa de emisie  1
Camera de ardere   Cu gratar si cenusar
Continutul camerei de ardere  argila+vermiculita
Putere totala   15 kw
Racorduri pentru incalzire 3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)
Materialul corpului   otel 4 mm
Presiune maxima (bar)  2,5
Dimensiunea semineului   100cm x 72cm x 56cm
Forma sticlei   plata
Dimensiunea sticlei  580x385 
Sticla SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)
Capacitatea de apa  60 l 
Performanta in apa  10.9 kw
Randament  ~81.
Certificat

EN 13229:2006