Termosemineul Opal Panorama 2 - 30kw

Panorama 2 - 30kw

Semineul Panorama 2 face parte  din portofoliul de produse Rohem-tehnica de ardere, produse care au fost dezvoltate de mai bine de doua decenii. Semineele din aceasta serie se bucura de o popularitate mare si un rating foarte bun si au putut fi optimizate corespunzator dealungul vremii. Semineul Opal Panorama 1 are un design clasic decent fabricat din otel si fonta avand valori de performanta foarte ridicate.
 
 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 
Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare.Astfel caldura emisa de  semineu  poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru  apa calda menajera.Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa.Acest lucru creste performantele semineului si caldura se acumuleaza.
 

Cea mai noua tehnica in legatura cu un design clasic

 

Semineul Panorama 1 din seria ROHEM- tehnica de ardere  cu un randament de 81 % , are o performanta de 14,4 KW-din care 10,9 KW randament in apa respectiv 3,5 KW randament in  aer. Fonta pentru acest model este fabricat printr-o metoda traditionala si manuala asta insemnand ca fiecare semineu este unicat. Ornamentele clasice si decente subliniaza caracterul traditional ale semineului. Fereastra mare panoramica din sticla de inalta calitate cu deschiderea pe partea dreapta permite vedere neobstructionata a focului de asemenea, pe langa caldura degajata veti savura si privelistea focului din semineu. Gratarul care are de asemenea o ornamentatie decenta, se potriveste excelent in ambientul acesta. Termosemineul Opal Panorama 2 combina materialul fontei si a otelului cu cea mai moderna tehnica astfel oferindu-va cele mai bune lucruri din traditie si modernism
 

Caracteristici de calitate ale termosemineului Opal Panorama 2

 

Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim. Clapeta de declansare integrata ofera o aprindere regulata si controlata. Podeaua camerei de ardere a termosemineului din seria Opal este proiectata cu caramizi din argila de 30 mm. Peretii laterali sunt captusiti cu vermiculita cu grosimea de 30 mm care are o capacitate de caldura mai mica decat argila permitand astfel temperaturi de ardere mai ridicate. Astfel termosemineele din seria Opal obtin valori mai bune ale gazelor evacuate. In plus se obtin niveluri mai reduse de funingina in camera de ardere si totodata datorita vermiculitei sticla ramane mult mai curata. Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 4-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM-tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu standardele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele  indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM-tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara. Si pentru termosemineele OPAL Panorama 1 veti beneficia de 7 ani de garantie.
 

La livrare semineul Opal Panorama 2 contine:

 
  • deflectoare pentru a imbunatati eficienta
  • schimbator de caldura de siguranta
  • racord pentru aerul extern
  • Scheibenspuelung-limpezirea ferestrei
  • clapeta reglare aer primar
  • cutia cenusei
  • 7 ani de garantie pentru semineu
 
 

Material suplimentar de operare

 
Pentru functionarea termosemineului Opal Panorala 2 pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Hornarul dumneavoastra va poate face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. in plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru  conductele sistemului de incalzire. Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.
 
Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro
                               
Debitul masei gazelor de ardere  17,4 g/s
Temperatura gazelor de ardere  297°C
Racord aer proaspat  Da
Niveluri   1 si 2
Suprafata incalzita  ~150 mp
Ardere continua  Da 
Clasa de emisie  1
Camera de ardere   Cu gratar si cenusar
Continutul camerei de ardere  argila+vermiculita
Putere totala   30 kw
Racorduri pentru incalzire 3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)
Materialul corpului   otel 4 mm
Presiune maxima (bar)  2,5
Dimensiunea semineului   72.5cm x 45cm x 76cm
Forma sticlei   panorama
Dimensiunea sticlei  485x340 
Sticla SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)
Capacitatea de apa  60 l 
Performanta in apa  24.0 kw
Randament  ~81.
Certificat EN 13229:2006