Despre noi

Rohem este producător de inserții șemineu si termoșemineu. Suntem specializați în domeniul de inserții șemineu apă. Produsele noastre sunt deja reprezentate în toată Europa de mai mulți ani. 
 
Valorile noastre în doua cuvinte: calitate si performanță! 
 
Pentru tine, lucrăm zi cu zi pentru inovații și îmbunătățiri. 
 
Tehnologia de combustie este un cuvânt de anvergură. Pentru noi înseamnă o ardere curată și frumoasă a focului. Structura din interiorul inserției de termoșemineu sunt pentru Dumneavoastra abia vizibile, dar acesta este unul dintre cei mai importanți factori al unui termoșemineu bun. Economisiți cu un produs bun până la o treime de lemn de foc, la aceeași cantitate de căldură didipată în încăpere. 
 
Oferim printre foarte puținii producători de termoșeminee, din 2011 o garanție de 7 ani, pe termoșemineele noastre.


Despre termoșemineele noastre

Termoșemineele Rohem cu apă pot oferi căldură în casa ta, ajutând sistemul de încălzire deja existent, dar, de asemenea, poate fi Soluția pentru un sistem de încălzire de sine stătător și independent.

Apa este circulată prin vasul cu pereți dubli ai inserției de termoșemineu și devine astfel în contact, din aproape orice unghi, cu căldura radiată de foc.

Mulțumită acestei structuri termoșemineele noastre obțin o eficiență ridicată și pot încălzi în funcție de model, spații mari de locuit.

Astfel, oferă inserțiile de termoșemineu Rohem numai beneficii. Ai un cămin cald si în acelasi timp te bucuri de o flacără frumoasă naturală.

Un alt aspect este avantajul protejării naturii, deoarece lemnul este un combustibil care nu dăunează mediului înconjurător, deoarece copacii nu produc mai mult de CO2 decât au absorbit prin fotosinteză pe durata lor de viața. De asemenea, nu există nici o diferență din punct de vedere al mediului înconjurător dacă un copac putrezește în pădure sau este utilizat drept combustibil.

Toate șemineele noastre sunt echipate din fabrică cu un sistem de spălare al sticlei, un rezervor de cenușă bine proporționat, un sistem sofisticat pentru arderea ulterioară a componentelor din fum și un schimbător de căldură cu un sistem de siguranță care previne supraîncălzirea insertului termoșemineu în caz de pană de curent.

Tehnologiile noastre au fost promovate de către Ministerul German al Economiei și Tehnologiei. Prin decizia 414-72.13-18-13 Rohem a fost promovat ca un inovator în domeniul materialelor. Această soluție este începand cu 2014, echipament standard în toate inserțiile de termoșemineu Rohem-Feuerungstechhnik.


Tehnologia de ardere Rohem: "stabil și sigur" 
 
Compania ROHEM a fost inființata de 65 de ani. A început cu o turnătorie în care s-au produs deja piese de cuptor. În primii ani de funcționare ROHEM prooiectează și produce propriul aragaz. În anii următori, ROHEM extinde producția cu inserțiile de șemineu, sobe și termoșeminee. Produsele au fost executate de la început conform unor standarde de calitate ridicate, motiv pentru care au fost vândute în multe țări. 
 
Cunoștințele noastre și cele mai noi tehnologii ne ajută pentru a satisface și cerințele cele mai neobișnuite ale clienților noștri. Cu un design unic și un nivel ridicat de ergonomie în utilizare ne diferențiază de concurența noastră. Clientul este în centrul nostru de atenție nu doar la vânzarea produsului, dar, de asemenea, în fiecare zi după aceea. Este important pentru noi, chiar și după achiziție de a menține o legătură strânsă cu clienții, astfel asigurăm un flux continuu de inovare și îmbunătățire ale produselor. Suntem constienți de pretențiile ridicate ale clienților și reușim prin experiență și noile tehnologii care ne stau la dispoziție să le îndeplinim în orice moment.
 
Cu privire la acest aspect este o necesitate conformitatea cu standardele germane și europene. În special, pentru clienții noștri din Germania cerințele BIMSCH (Ordonanța Germana pentru Controlul Emisiilor) este de o importanță deosebită.
 
Din acest motiv, noi oferim clienților noștri posibilitatea, în plus față de gama standard, posibilitatea de a proiecta și produce termoșemineu la comandă. Această formulă se dovedește a fi de succes atunci când înserțiile de termoșemineu trebuie să fie instalate în locuri existente. 
 
ROHEM-tehnologia arderii, ține la tradiții și dorește să transmite clientului valoarea produsului din fontă. Tot mai puțini concurenti folosesc acest material pentru că producția acestor produse este complicată și scumpă. Cu toate acestea, este un material folosit de secole și robust care prin turnare dă un caracter individual fiecării inserții de termoșemineu și transmite un sentiment produs unicat. Deoarece dorim, de asemenea să oferim opțiuni și pentru clienții care preferă formele moderne, gama noastră de produse include, de asemenea, inserții de șemineu si termoșemineu cu fronturi din oțel. 
 
Cazanele care sunt inima termoșemineelor și dau putere termoșemineelor noastre sunt realizate din aliaje speciale de oțel de cazan cu grosimi de la 4mm până la 6mm. În funcție de putere și debitul de apă componenetele sunt individual adaptate fiecărui termoșemineu. Acest amestec și producția în conformitate cu cele mai noi tehnologii asigură o funcționare coerentă și solidă a termoșemineelor și șemineelor realizate de ROHEM.
 
Din acest motiv, oferim o garanție de 7 ani pe inserțiile noastre de termoșemineu! 
 
Un șemineu, termoșemineu sau sobă oferă oricarei camere o atmosferă romantică. În plus față de aspectul estetic al șemineului încălzește încăperea uniform. În segmentul de șeminee sunt șemineele tip vatră și șemineele cu schimbător de căldură cu apă.