Temosemineul EGRA Glass Twin 11kw cu sticla dubla

11kw cu sticla dubla


Semineul  EGRA cu sticla dubla are un design elegant fabricat din otel si fonta avand un randament foarte bun. Semineele din aceasta serie se bucura de o popularitate mare si de un rating foarte bun.

 

Principiul de functionare al unui termosemineu

 

Termosemineul va fi conectat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de  semineu  poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru  apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se inmagazineaza. Termosemineul EGRA combina materialul fontei si a otelului cu cea mai moderna tehnica astfel oferindu-va seminee de cea mai buna calitate.

 

Caracteristici de calitate ale termosemineului EGRA cu sticla dubla

 

Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim iar datorita acestui lucru veti avea costuri mai mici economisind combustibil solid. Podeaua camerei de ardere a termosemineului din seria Egra este proiectata cu caramizi din argila de 30 mm. Peretii laterali sunt captusiti cu vermiculita cu grosimea de 30 mm care are o capacitate de caldura mai mica decat argila permitand astfel temperaturi de ardere mai ridicate. Astfel termosemineele din seria Egra obtin valori mai bune ale gazelor evacuate. In plus se obtin niveluri mai reduse de funingina in camera de ardere si totodata datorita vermiculitei sticla ramane mult mai curata. Termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 5-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte. ROHEM-tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu standardele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila.

Toate termosemineele  indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM-tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara. Si pentru termosemineele EGRA veti beneficia de 7 ani de garantie.

 

La livrare semineul EGRA cu sticla dubla contine:

 

  • deflectoare pentru a imbunatati eficienta
  • schimbator de caldura de siguranta
  • racord pentru aerul extern
  • clapeta reglare aer primar
  • cenusar
  • 7 ani de garantie pentru semineu
  • pereti captusiti cu vermicutita

 

Material suplimentar de operare

 

Pentru functionarea termosemineului EGRA pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Noi va putem face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. In plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru  conductele sistemului de incalzire. Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.

Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro

                                         

Debitul masei gazelor de ardere

 13,6 g/s

Temperatura gazelor de ardere

 258°C

Racord aer proaspat

 Din 2 directii

Niveluri 

 2

Suprafata incalzita

 ~150 mp

Ardere continua 

Da 

Clasa de emisie

 1

Camera de ardere 

 Cu gratar si cenusar

Continutul camerei de ardere

 argila+vermiculita

Putere totala 

 11kw

Racorduri pentru incalzire

3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)

Materialul corpului 

 otel 5-6 mm

Presiune maxima (bar)

 2,5

Dimensiunea sticlei

 46,4cm x 67,5cm

Forma sticlei 

 plata

Dimensiunea sticlei 

580x385 

Sticla

SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)

Capacitatea de apa 

29 l 

Performanta in apa

 8,3 kw

Randament

 ~83.

Certificat

EN 13229:2011