Termosemineul ALVA Standard 14 kw

Standard 14 kw


Semineul ALVA face parte din portofoliul seriei ALVA si este considerat un clasic al acestei serii. Semineul ALVA are un design elegant fabricat din otel si fonta avand un randament foarte bun. Manerul modern al semineului este fabricat din fonta iar asta il plaseaza in fruntea listei comparativ cu alte produse.


Principiul de functionare al unui termosemineu

 

Termosemineul va fi racordat la sistemul de incalzire centrala prin intermediul unui vas de acumulare. Astfel caldura emisa de semineu poate fi folosita pentru a incalzi casa, respectiv pentru apa calda menajera. Camasa de apa imbraca tot semineul, partile laterale si partea de sus a semineului beneficiind de aceasta camasa. Acest lucru creste performantele semineului si caldura se acumuleaza.

 

Design modern si tehnologie dovedita

 

 

      

 

Semineul ALVA din seria ROHEM - tehnica de ardere cu un randament de 81 % , are o performanta de 14 KW - din care 12 KW randament in apa respectiv 2 KW randament in aer. Sticla mare va ofera o priveliste neobstructionata catre focul din semineu. Semineul cu acest design se va potrivi in orice incapere, fie ca ambientul dumneavoastra este clasic sau modern. Termosemineul ALVA combina materialul fontei si a otelului cu cea mai moderna tehnica astfel oferindu-va seminee de cea mai buna calitate.

 

Caracteristici de calitate ale termosemineului Opal ALVA

 

Datorita admisiei separate primare si secundare, procesul de combustie poate fi controlat optim iar datorita acestui lucru veti avea costuri mai mici economisind combustibil solid. Centrala termica, termosemineul este realizat din aliaje speciale din otel cu grosimea de 5-6 mm. Aliajele elementelor sunt adaptate dupa fluxul de incarcare si de caldura si optimizate pentru fiecare tip de semineu in parte.

ROHEM - tehnica de ardere acorda o mare importanta si tine sa fie conform cu standardele nationale si europene aplicabile in domeniul de incalzire cu energie regenerabila. Toate termosemineele indeplinesc deja etapa a doua din Regulamentul Federal de protectie a emisiilor. Datorita experientei de mai multe decenii in randul termosemineelor si cooperarii cu parteneri renumiti ca si cum ar fi Scott si Disa se ofera un produs ROHEM-tehnica de ardere care poate fi incadrat intr-o calitate superioara. Si pentru termosemineele ALVA veti beneficia de 7 ani de garantie.

 

La livrare semineul ALVA contine:

 

  • clapeta integrata
  • racord pentru aerul extern
  • clapeta reglare aer primar
  • cenusar
  • 7 ani de garantie pentru semineu

 

Material suplimentar de operare

 

Pentru functionarea termosemineului ALVA pe langa aceste lucruri aveti nevoie si de un cos de fum dimensionat optim. Echipa noastra va poate face un calcul in ceea ce priveste cosul de fum care vi se va potrivi. in plus, este necesar un racord pentru aerul proaspat, precum si completarile necesare pentru conductele sistemului de incalzire. Noi va sfatuim si va raspundem la intrebari.

Ne gasiti la nr de telefon: +40 (261) 770224 sau pe Email: office@ratioterm.ro

 

Debitul masei gazelor de ardere

 8,9 g/s

Temperatura gazelor de ardere

 240°C

Racord aer proaspat

 Da

Niveluri 

 1 si 2

Suprafata incalzita

 ~120 mp

Ardere continua 

Da 

Clasa de emisie

 1

Camera de ardere 

 Cu gratar si cenusar

Continutul camerei de ardere

 otel special

Putere totala 

 14 kw

Racorduri pentru incalzire

3 racorduri de 1/2'' , 3 racorduri 1'' , 2 racorduri 1/2 '' (serpentina de racire din cupru)

Materialul corpului 

 otel 5 mm

Presiune maxima (bar)

 2,5

Dimensiunea semineului 

 -

Forma sticlei 

 plata

Dimensiunea sticlei 

Sticla

SCHOTT ROBAX , 800°C rezistenta la caldura (MADE IN GERMANY)

Capacitatea de apa 

30 l 

Performanta in apa

 11.5 kw

Randament

 ~81.

Certificat

EN 13229:2011